Meest gestelde vragen

Heeft u vragen? We helpen u graag!

Heeft u groene vingers? Heeft u tijd om mensen bij u in de buurt te helpen in de tuin? Meldt u dan aan op de website. Plaats uw eigen profiel, vul in waar u ervaring in heeft en wordt gevonden!

Het gebruik van tuinhulp.nl is geheel gratis! En dat willen we graag zo houden. De website is ontwikkeld om elkaar te kunnen helpen.

Heeft u vragen? Kijk dan of uw vraag op deze pagina wordt behandeld. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!

Met deze site is het mogelijk contact te leggen tussen tuinliefhebbers uit uw buurt. Heeft u een tuin maar kunt u af en toe wel wat extra handen gebruiken dan kunt u dat aangeven op tuinhulp.nl. U maakt vrijblijvend een account aan en geeft aan bij welke werkzaamheden u hulp kunt gebruiken.

 

Bijvoorbeeld grasmaaien, blad opruimen, de haag knippen, snoeiwerk, of u geeft aan “overig” en beschrijft vervolgens welke werkzaamheden u bedoelt.

Daarnaast kunt u aangeven of u de juiste gereedschappen hebt om het werk uit te voeren en uw voorkeuren van tijdstippen.

 

Uw locatie wordt globaal aangegeven op de kaart van Nederland.

 

U ziet ook of er iemand in de buurt woont die zich via deze site heeft aangemeld.

Om vraag en aanbod aan elkaar te koppelen hebben wij er voor gekozen om Tuinen en Tuinhulpen alleen zichtbaar te maken voor elkaar als zij zichzelf op de website geplaatst hebben. Op die manier kan een tuin een tuinhulp vinden, en de tuinhulp ook een tuin.

 

Tevens houdt het de website fris en up to date.

Ja het gebruik van Tuinhulp.nl is volledig gratis. Er zijn geen verborgen kosten, en Tuinhulp.nl ontvangt geen commissies. 

Als u rechts bovenin klikt op de knop aanmelden of de START HIER knop komt u op het aanmeld/registratie scherm.

 

U vult uw gegevens in en er wordt vervolgens automatisch een account aangemaakt. Vergeet niet uw email te bevestigen via de bevestigingsmail. Deze kan ook in uw spam terecht gekomen zijn. 

Ja u kunt eenvoudig en snel een account creëren door gebruik te maken van facebook. Onze website zal dan uw email, naam en achternaam gebruiken voor het creëren van een account. 

Als u uw wachtwoord bent vergeten kunt u gebruik maken van onze 'wachtwoord vergeten' functie. Ga daarvoor naar 'Aanmelden' en klik op 'Wachtwoord vergeten?' Vul uw gebruikersnaam of email adres in en controleer uw email. Bekijk ook uw spambox!

 

Vervolgens kunt u via een nieuwe link een nieuw wachtwoord aanmaken.

Uw gebruikersnaam vergeten kan natuurlijk gebeuren. Log dan in met uw email adres. Als u eenmaal bent ingelogd kunt u kijken bij: Mijn account - Accountgegevens onder het kopje Username wat uw gebruikersnaam is.

Klik op de knop START HIER of 'ik heb hulp nodig!' en kies voor 'ik heb een tuin'. Vul alle velden in waarom gevraagd wordt en vervolgens op bevestigen en plaatsen. 

Uw tuin is geplaatst, en alle tuinhulpen kunnen vanaf nu contact met u opnemen.

Klik op de knop START HIER of 'ik kan tuinieren!' en kies voor 'ik kan helpen'. Vul alle velden in waarom gevraagd wordt en vervolgens op bevestigen en plaatsen. 

Uw tuin is geplaatst, en alle tuinen kunnen vanaf nu contact met u opnemen om hulp te vragen!

In de mijn account omgeving onder het kopje 'mijn advertenties' kunt bij uw advertentie op 'Bewerk' klikken. Vervolgens kunt u aanpassingen maken aan uw tuinhulp profiel of tuinadvertentie.

Een tuin of een tuinhulp blijven automatisch 365 dagen online staan. Daarna zal de advertentie verlopen en krijgt de advertentie beheerder een melding om te verlengen. Wordt er niet verlengd dan zal de advertentie automatisch worden verwijderd.

Om uw advertenties te beheren gaat u naar: Mijn account -> Mijn advertenties. Vervolgens kan u per advertentie aangeven wat u wilt doen. Verlengen, verwijderen, promoten en meer.

Het is natuurlijk jammer om te zien dat u uw account wilt verwijderen. Toch verwijderen? Ga daarvoor naar: Mijn account - verwijder account en volg de stappen. Uw account + alle gegevens zullen definitief worden verwijderd en kunnen niet meer hersteld worden.

Tuinhulp gezocht - Tuinhulp.nl

Contact

Neem via het onderstaand formulier contact op met de initiatiefnemers van Tuinhulp.nl