Meest gestelde vragen

Heb je vragen? We helpen je graag!

Heb je groene vingers? Heb je tijd om mensen bij jouw in de buurt te helpen in de tuin? Meld je dan aan op onze website. Plaats je eigen profiel, vul in waar je ervaring mee hebt en wordt gevonden!

Het gebruik van tuinhulp.nl is geheel gratis! En dat willen we graag zo houden. De website is ontwikkeld om elkaar te kunnen helpen.

Heb je vragen? Kijk dan of je vraag op deze pagina wordt behandeld. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!

Met deze site is het mogelijk contact te leggen tussen tuinliefhebbers uit je eigen omgeving. Heb je een een tuin maar kan je af en toe wel wat extra handen gebruiken? Dan kan je dat aangeven op tuinhulp.nl. Je maakt vrijblijvend een account aan en geeft aan bij welke werkzaamheden je hulp kunt gebruiken.

Bijvoorbeeld grasmaaien, blad opruimen, de haag knippen, snoeiwerk, of je geeft aan “overig” en beschrijft vervolgens welke werkzaamheden je bedoelt.

Daarnaast kan je aangeven of je de juiste gereedschappen in huis hebt om het werk uit te voeren. Ook kan je kiezen op welke dagen en tijden hulp welkom is.

Jouw locatie wordt globaal aangegeven op de kaart van Nederland.

Je ziet ook of er iemand in de buurt woont die zich via deze site heeft aangemeld.

Ja het gebruik van Tuinhulp.nl is volledig gratis. Er zijn geen verborgen kosten, en Tuinhulp.nl ontvangt geen commissies. We hebben ook de ambitie om tuinhulp.nl gratis te houden!

Als je rechts bovenin klikt op de knop aanmelden of de START HIER knop kom je op het aanmeld/registratie scherm.

Vul vervolgens alle benodigde velden in en er wordt automatisch een account aangemaakt. Vergeet niet je email te bevestigen via de bevestigingsmail. Deze kan ook in de spam terecht gekomen zijn. 

Ja je kan eenvoudig en snel een account creëren door gebruik te maken van facebook. Onze website zal dan jouw email, naam en achternaam gebruiken voor het creëren van een account. 

Als je je wachtwoord bent vergeten kan je gelukkig gebruik maken van onze 'wachtwoord vergeten' functie. Ga daarvoor naar 'Aanmelden' en klik op 'Wachtwoord vergeten?' Vul je gebruikersnaam of email adres in en controleer vervolgens je email. Bekijk ook de spambox!

In het ontvangen mailtje zit een link, en via die link kan je een nieuw wachtwoord aanmaken.

Je gebruikersnaam vergeten kan natuurlijk gebeuren. Log dan in met je opgegeven email adres. Als je eenmaal bent ingelogd kan je kijken bij: Mijn account - Accountgegevens onder het kopje Username staat wat je gebruikersnaam is.

Klik op de knop START HIER of 'ik heb hulp nodig!' en kies voor 'ik heb een tuin'. Vul alle velden in waarom gevraagd wordt en vervolgens op bevestigen en plaatsen. 

Je tuin is geplaatst, en alle tuinhulpen kunnen vanaf nu contact met je opnemen.

Klik op de knop START HIER of 'ik kan tuinieren!' en kies voor 'ik kan helpen'. Vul alle velden in waarom gevraagd wordt en vervolgens op bevestigen en plaatsen. 

Je tuinhulp profiel is dan geplaatst, en alle andere tuinen  kunnen vanaf nu contact met je opnemen om hulp te vragen!

In de 'mijn account' omgeving onder het kopje 'mijn advertenties' kan je bij jouw advertentie(s) op 'Bewerk' klikken. Vervolgens kan je  aanpassingen maken aan jouw tuinhulp profiel of tuinadvertentie.

Het icoontje is door ons standaard gekozen. Je kan het plaatje aanpassen tijdens het plaatsen van een tuinhulp profiel. Bij de optie; Upload je profiel foto; kan je een eigen bestand uploaden. Het fotootje dat je hier upload zal als profielfoto zichtbaar zijn op je profielpagina en op de landkaart.

Een tuin of een tuinhulp blijven automatisch 365 dagen online staan. Daarna zal de advertentie verlopen en krijgt de advertentie beheerder een melding om te verlengen. Als er niet wordt dan zal de advertentie automatisch worden verwijderd.

Je kan de bezoekersaantallen van jouw advertentie zien door in te loggen op je persoonlijke dashboard.

Ga daarvoor naar: Mijn account -> Mijn advertenties -> en klik vervolgens op statistieken van de betreffende advertentie.

Om je advertenties te beheren ga je naar: Mijn account -> Mijn advertenties. Vervolgens kan je per advertentie aangeven wat je wilt doen. Verlengen, verwijderen, promoten en meer.

Het is natuurlijk jammer om te zien dat je jouw account wilt verwijderen. Wil je toch verwijderen? Ga dan naar: Mijn account - verwijder account en volg de stappen. Jouw account + alle gegevens zullen definitief worden verwijderd en kunnen na verwijdering niet meer hersteld worden.

Tuinhulp gezocht - Tuinhulp.nl

Contact

Neem via het onderstaand formulier contact op met de initiatiefnemers van Tuinhulp.nl